Referanser

Fornøyde kunder i kombinasjon med kvalitetshåndverk er suksessfaktorene til Godt Bad. Godt Bad drives av tidligere ansatte fra Godt Bygg, og her har mange av våre fornøyde kunder fra den tiden uttalt seg om sine suksesshistorier med oss. Takk skal dere ha!

«Dette er første gang jeg foretar renovasjon av bad, og jeg gruet meg skikkelig på forhånd. «Alle» har jo fortalt hvor «ille» det er. Allerede under befaring merket jeg meg at dette var profesjonelle folk: Godt Bygg fortalte hva som måtte gjøres, omfanget på jobben, samt litt om prosessen. Sammen med oversendt tilbud, for øvrig meget detaljert, lå det med dokumentasjon om de ulike fasene i byggeprosjektet. Oppstartsmøtet hos Godt Bygg, der jeg bl.a. valgte fliser, ble en god start på et godt samarbeid. Badet var godt prosjektert på forhånd, så kommunikasjon med Godt Byggs prosjektleder foregitt pr. SMS, epost og telefon; byggemøter var, i mitt tilfelle, ikke nødvendig. Jeg satt også pris på overleveringsmøtet vi hadde da byggeprosjektet var ferdig. Våtromsdokumentasjon fikk jeg pr. e-post tre uker etter overleveringsmøtet, her er det også beskrivelse av hvordan man f.eks. best vedlikeholder og vasker badet. Jeg er strålende fornøyd med renovasjonsprosessen og det ferdige resultatet, og er så glad for at jeg valgte Godt Bygg som entreprenør! Dere anbefales på det varmeste til bekjente, og venner av bekjente, som evt. skal igang med renovasjon av bad.»

– S. Bolstad, juni 2016 (godtbad.no)

«Her var det godt håndverk og god kontakt underveis, hyggelig og imøtekommende fra planlegging til slutt! Vi angrer ikke ett sekund på at vi valgte Godt Bygg!»

– A. B. Johansen, febuar 2016 (finn.no)

«Seriøst og profesjonelt firma. God kvalitet på arbeidene og de holdt det ryddig og bra mens rivingen pågikk. Oppdaget et par småting etter at arbeidene var ferdig, dette ble raskt rettet opp.»

– H. Hærnes, januar 2016 (finn.no)

«Som kunde av Godt Bygg AS vil jeg si at de i varetar kundene sine. De er flinke til å følge opp, samt at de forstår kundens situasjon i forhold til å være uten bad i en periode. Samtidig er det en stor styrke at hele teamet er norske!»

– S. Apalseth, juni 2015 (finn.no)

«Godt Bygg har levert kvalitetsmessig meget godt utført håndverk, med gode arealeffektive løsninger, gjennom en veldig profesjonell og ryddig prosess hvor alle avtaler om fremdrift, utførelse og økonomi har blitt overholdt til punkt og prikke! Anbefales!»

– S. Ringstad, april 2015 (finn.no)

«Profesjonelt håndtert fra første dag, ryddig kontrakt med fremdriftsplan/ milepæler. Prosjektet krevde minimal innsats fra min side, badet ble levert på tid, til avtalt kost og små problemer underveis ble håndtert på en god måte. Gir dem min anbefaling.»

– F. Jensen, april 2015 (finn.no)

«Dyktige, hyggelige og løsningsorienterte. Pjotr som var hos oss mest gjorde en kjempebra jobb. Det ble alltid støvsuget og ryddet før de gikk for dagen slik at det var trygt å gå rundt for oss. Dekket med støvdører og filt på gulvene. Ble ferdige til avtalt tid og pris.»

– K. Fylling, april 2015 (mittanbud.no)

«Godt Bygg har vært svært profesjonelle gjennom hele perioden. Alt har blitt utført meget bra, endringer som har dukket opp underveis har blitt håndtert på beste måte. Vil spesielt fremheve firmaets hyggelige medarbeidere som også er dyktige håndverkere.»

– S. Sandvik, desember 2014 (finn.no)

«Jeg anbefaler Godt Bygg på det varmeste. De leverte et totalrenovert bad, til og med før tiden. Jeg har aldri møtt en så profesjonell håndverkerbedrift! Prisytelsen må jeg nok si at er markedets beste. På toppen av det hele får man med en dyktig prosjektleder dersom man bestiller totalrenovering av baderom. Jeg leverte fra meg nøkler og ble holdt informert underveis, 3 uker senere stod jeg i et splitter nytt baderom. Skal bruke de igjen på andre oppdrag og anbefaler Godt Bygg til alle som ønsker god pris, god oppfølging og et godt resultat.»

– M. Sjoner, desember 2014 (mittanbud.no)

«Godt Bygg er profesjonelle og faglig sterke. De har gitt oss gode råd vedrørende planløsning og materialvalg, og har utført arbeidet nøyaktig og i henhold til avtalt tid. Anbefales på det varmeste.»

– I. V. P. Myrendal, oktober 2014 (finn.no)

«Vi har fått et vakkert bad, og er kjempefornøyde. Samarbeidet med GB har vært bra gjennom hele perioden. Våre ønsker er ivaretatt og vi har fått gode, faglige innspill fra GB underveis i prosessen. Kan anbefales!»

– L. Jernæs, september 2014 (finn.no)

«Godt Bygg AS totalrenoverte badet mitt i juli og august 2014. Hele prosessen fra planlegging til ferdigstillelse gikk knirkefritt. Stipulert tidsplan var på 5 uker, men arbeidet ble ferdigstilt på vel 3 uker. Meget dyktige fagfolk på alle plan gjorde dette mulig. Jeg gir dette firmaet mine beste anbefalinger.»

– S. Hopland, september 2014 (godtbad.no)

«Jeg anbefaler Godt Bygg AS. En seriøs bedrift med dyktige fagfolk og fantastisk oppfølging under prosjektet. De er ekstremt ryddig hele veien.»

– A. Hagen, juni 2014 (finn.no)

«Godt Bygg gjorde en kjempejobb hos oss. Kvalitet i absolutt alle ledd og jobben ble ferdigstilt før avtalt tid. Vi gir dem de beste anbefalinger!»

– C. Arntzen, juni 2014 (facebook.com)

«Jeg er meget fornøyd med Godt Byggs jobb med å totalrenovere badet mitt! Meget god oppfølging gjennom hele prosessen, håndverkere som møtte til rett tid og pent utført arbeid. God rådgivning og hyggelige folk. Badet ble ferdig på estimert tid – og uten tillegg i prisen. Proft firma som holder hva de lover!»

– A. Eckhoff, mai 2014 (mittanbud.no)

«Vi er veldig godt fornøyd med Godt Byggs måte å bygge nytt bad på, alt ble utført til rett tid og pris. Jeg har selv vært i elektrobransjen i over 55 år og sett hundrevis av bad og boliger. De håndverkerne Godt Bygg brukte hos oss sto til terningkast 6.»

– F. Undeli, mai 2014 (godtbad.no)

«Til tross for en god del egne spesifikasjoner så leverte Godt Bygg et svært godt resultat, til en fast pris. Selvjusteringer ble gjort uten ekstra kostnader. Jeg kan trygt anbefale Godt Bygg hvis dere ønsker topp resultat – i tide – til en god pris!»

– R. Salevik, mars 2014 (finn.no)

«Vi skulle totalrenovere badet, og la jobben ut på finn.no – etter en anbudsrunde falt valget på Godt Bygg, da de fremstod som de mest seriøse av firmaene på befaring. (Alle med 4 stjerner eller mer). Etter at valget ble tatt ble vi invitert på et planleggingsmøte, hvor vi fikk velge størrelse og farge på fliser, samt se valgmulighetene på spotter, toalett, dusj, etc. Hele veien i forkant var det god dialog. Under selve renoveringen måtte vi gjøre noen nødvendige justeringer, og arbeideren som jobbet hos oss ringte alltid i forkant. La frem hva som måtte endres, hvilke alternativer man hadde og hva han ville anbefale som fagmann. Vi følte ikke at vi ble prakket på den dyreste løsningen, snarere tvert i mot. Den mest fornuftige løsningen utfra planløsning etc i vår leilighet. Alt i alt, veldig godt fornøyd med alt fra A-Å. Dialogen har vært god, og også i ettertid ved andre små håndtverksutfordringer har de stilt opp. Et Håndverksfirma vi trygt kan anbefale videre.»

– A. Engelstad, mars 2014 (godtbad.no)

«Veldig fornøyd med Godt Bygg sitt arbeid fra ende til annen med totalrenovering av vårt bad. Forarbeidet ble effektivt, hyggelig og profesjonelt gjennomført. Alle avtaler ble overholdt og arbeidet ble gjort etter planen av dyktige og svært hyggelige håndverkere. Vi anbefaler gjerne videre.»

– H. Barstad, februar 2014 (godtbad.no)

«Jobben ble utført som avtalt til avtalt pris, de var hyggelige og serviceinnstilt og badet ble veldig fint.»

– S. Bratlie, januar 2014 (finn.no)

«Flott utført bad til en konkurransedyktig pris»

– H. Solberg, januar 2014 (finn.no)

«Vi er veldig glade for at vi valgte Godt Bygg AS. Rehabiliteringen av badet ble utført i tråd med plan. Lokale utfordringer ble raskt avklart. Badet ble ferdig en uke før avtalen. Helt topp!»

– F. Sundelin, juli 2013 (finn.no)

«Veldig godt inntrykk av Godt Bygg AS. Badet ble kjempefint og alt gikk etter planen. Hyggelig folk i alle ledd. Anbefales!»

– A. Holter, april 2013 (finn.no)

«Jobben ble utført raskt og effektivt. Hyggelige mennesker som alltid var tilgjengelige ved spørsmål og behov. Badet ble kjempefint og har ingenting å utsette på Godt Bygg. Anbefales på det sterkeste!»

– A. Longo, desember 2012 (finn.no)

«Godt Bygg er faktisk det! Jeg jobber for et arkitekt firma i Oslo og er ganske opptatt av detaljer osv. Du må forklare hva du ønsker deg og du få det som du ønsker deg – helt som avtalt! Vi med vårt lille bad samt wc er bare positive til Godt Bygg! / takk takk for innsatsen!!!»

– Michel, oktober 2012 (mittanbud.no)

«Alt ble levert som lovet. Tidsfristen ble overholdt og håndverkerne fulgte veldig bra opp og ga veldig god service. Jeg slapp å tenke på så mye så dette gjorde prosessen langt lettere og enklere enn forventet, de beste anbefalinger for dette firmaet.»

– K. R. Jørgensen, september 2012 (finn.no)

«En utrolig dyktig og høflig håndverker som gjorde hovedjobben på badet vårt. Ordnet med støvdører og ryddet bra opp etter seg. Holdt oss alltid informert om fremgangen, og ringte om det skulle være noe. Vi er veldig fornøyd med badet vårt.»

– S. Lind, august 2012 (finn.no)

«Av 7-8 tilbud ga Godt Bygg AS best totalinntrykk. Vi hadde tett dialog med håndverkerne underveis og fikk badet akkurat slik vi ønsket det! Komplett BVN dokumentasjon ved ferdigstillelse. Meget hyggelige og arbeidsomme karer – anbefales på det sterkeste!»

– A. Persson, juni 2012 (finn.no)

«Da ble badet mitt ferdig. Jeg er kjempefornøyd med Godt Bygg AS, anbefales på det varmeste. Hyggelige og hjelpsomme karer.»

– A. B. Ramfjord, januar 2012 (finn.no)

«Kjempefornøyd! Utrolig proffe folk som gjorde mer enn forventet. Vi er veldig fornøyd med resultatet av vårt nye bad. Godt Bygg kom til avtalt tid og gjennomførte prosjektet på kortere tid enn først antatt. Stort pluss for at de gav fast pris på hele oppdraget. Godt Bygg hadde også en fin utstilling av diverse fliser og innredninger i butikken på Grefsen, så det var raskt og enkelt å «designe» badet.»

– A. Jess-Bakken, november 2011 (mittanbud.no)