Referanser

Fornøyde kunder i kombinasjon med kvalitetshåndverk er suksessfaktorene til Godt Bad. Takk til våre kunder for hyggelige tilbakemeldinger!

«Vi er veldig godt fornøyd med Godt Bad! Gjorde om en sliten vaskekjeller til et nydelig bad på noen uker. Hele veien var det god kommunikasjon og tips i forhold til materialer og planløsning. Virkelig et firma jeg vil anbefale :).»

– A. Rustad, februar 2021 (mittanbud.no)

«Veldig godt fornøyd med jobben som Godt Bad utførte hos oss når vi skulle totalrenovere badet. Hele prosessen, fra første møte til ferdig bad, har vært svært oversiktlig og ryddig. Veldig hyggelige, dyktige og effektive folk, med høy kvalitet på på jobben. Kommunikasjon underveis har vært veldig bra. Anbefales!»

– E. Grasdalsmoen, januar 2021 (mittanbud.no)

«Meget fornøyd med Godt Bad og jobben de utførte hos oss! Totalrenovering av bad. Pålitelige og effektive. Høy kvalitet på arbeidet som ga et flott resultat. Flinke folk! Anbefales»

– T. Ruud, desember 2020 (mittanbud.no)

«Total oppussing av badet i oktober/november 2020. Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen: befaring, tilbud, oppstart, byggemøter, kommunikasjon underveis, fremdrift og kvalitet. Kommunikasjon underveis var veldig bra. Koordinering gikk bra og arbeidet ble avsluttet noen dager før «fristen». Alle fra Godt Bad som har vært hos meg (prosjektleder, rørlegger, elektriker, osv) var hyggelige, pålitelige og ryddige. Kan anbefales.»

– M. Decker, november 2020 (mittanbud.no)

«Vi fikk anbefalt Godt Bad av et vennepar og er veldig fornøyd med valget. Et svært profesjonelt firma med hyggelige ansatte og med fokus på kvalitet. Det har vært god kommunikasjon gjennom hele prosessen og vi kunne ikke ha vært mer fornøyd med resultatet. Vi anbefaler Godt Bad på det varmeste!»

– N. Westvold Rein, august 2020 (godtbad.no)

«Effektive og ryddige, greie å forholde seg til.»

– G. Nørstebø, august 2020 (mittanbud.no)

«Flinke karer. De gjør det de lover til avtalt pris og kvalitet. Ingen forsinkelser, og de har all kompetanse in-house. Anbefales!»

– T. Olivier, november 2019 (mittanbud.no)

«Venner og bekjente jeg har snakket med har hatt negative ting å si om sine oppussingsprosjekter for bad. Det er ikke det jeg sitter igjen med inntrykk etter at Godt Bad tok seg av renovering av mitt bad. Den kanskje minst informative, men allikevel riktige kommentaren jeg har er at jeg ikke sitter igjen med noe negativt. Ryddige (og veldige effektive) håndverkere. Følte jeg ble tatt godt vare på gjennom hele prosessen og at jeg var en del av den. God kvalitet på sluttresultatet. 5 av 5, ville valgt igjen.»

– H. Kristensen, november 2019 (mittanbud.no)

 

«Godt Bad fremstod som den mest seriøse av de firmaene vi hadde befaring. Etter at valget ble tatt hadde vi et planleggingsmøte, hvor vi fikk velge fliser, spotter, toalett, dusj, møbler, osv. Godt Bad hjalp oss med gode og praktiske løsninger både i forkant og underveis. Prosjektet ble ferdig til avtalt pris og til og med før avtalt tid. Veldig godt fornøyd med alt fra A-Å. En entreprenør vi trygt kan anbefale videre.»

– A. Olsson, mars 2020 (godtbad.no)